Maersk Spot, una nova forma de transportar mercaderies

La naviliera danesa Maersk va llançar al mercat un innovador producte online per enviar productes. Aquesta solució perfecta, simple i totalment digitalitzada es diu “Maersk Spot”. Gràcies a les seves bondats en línia subministra als consumidors una garantia de carregament amb un preu fixat anticipadament.
Amb aquest nou producte la naviliera facilita la simplificació de la cadena de subministrament dels seus clients, contrarestant pràctiques ineficients que encara s’evidencien en la indústria.
Un dels avantatges de Maersk Spot és que els permet als clients buscar i aconseguir tarifes línia molt competitives tot el temps. Un cop es confirma la reserva immediatament es calcula i fixa el preu total.
Gràcies a aquesta pràctica dinàmica de fixació de preus online després de confirmar la reserva, és possible generar una transacció per al client que registra des de l’oferta fins a la confirmació, simplificant així el procés de compra.

Maersk Spot: simplificació de l’experiència

Amb aquesta innovació digital l’experiència de compra del client es simplifica notablement. D’realitzar-se aquest mateix procés fora d’Internet pot comportar al client fins a 13 passos individuals. Això comporta requeriments de comunicació, burocràcia relacionada amb ràtios, recàrrecs, termes i condicions, etc. La novetat és que amb Maersk Spot, aquest tediós procés es redueix a només cinc passos senzills i integrats via online.
El nou producte en línia ja està disponible per a efectuar totes les activitats comercials, excepte en l’entrada i sortida dels Estats Units. Actualment es coneix com a web BETA. Fins a inicis d’agost d’aquest any el producte s’introduirà en maersk.com.

Avantatges i beneficis de Maersk Spot

● Permet enviaments amb garantia de reserva en línia amb preu fixe, així com a garantia de càrrega.
● Facilitar moure la càrrega del client de manera senzilla i simplificada.
● Ofereix garantia de càrrega completa així faci en plena temporada alta.
● Permet conèixer i obtenir el preu fix final de manera anticipada, juntament en el moment en què el client fa la reserva. En aquest valor està tot inclòs i sense càrrecs d’últim moment.
● El producte permet reservar en línia d’una manera senzilla.
● Els avantatges d’Internet faciliten que el client obtingui de primera ma un resum complet en línia de les arribades, sortides i temps de trànsit disponibles de les mercaderies. Ara literalment la càrrega es pot moure amb uns pocs clics.

Sobre la naviliera Maersk

AP Moller – Maersk és una empresa de logística integrada de contenidors. Present a 130 països compta amb un equip professional de més de 76.000 col·laboradors. L’objectiu és simplificar el comerç global a la recerca d’un comerç efectiu.
El Grup A.P. Møller-Mærsk, més conegut només com Moller-Maersk, és un conglomerat internacional de negocis qual centra les seves activitats en els sectors del transport i energia, especialment en el transport marítim.
Per més 100 anys el comerç ha canviat i millorat tothom. En aquest sentit Maersk ha buscat garantir que les gestions comercials dels seus clients siguin segures, responsables i transparents. Són una companyia de sostenibilitat corporativa que aporta solucions globals a la indústria.