perfiles de twitter de logística

3 perfils de Twitter que parlen de logística i no et pots perdre

La logística, en el seu sentit més ampli és el que aquí ens mou i el nexe d’unió de tota la nostra comunitat. Doncs bé, avui volem facilitar aquesta tasca de seleccionar els perfils adequats, els més interessants. Pren bona nota, perquè aquests són els perfils de Twitter que parlen de logística i no et pots perdre:

@CdeLogistica

Comunicació i informació professional especialitzada en logística, amb suports propis i anàlisi diari dels millors experts del sector.
Així es presenten i és justament el que ofereixen. A través del seu perfil de Twitter podràs mantenir-te al dia del que està succeint en el món logístic. I a la seva pàgina web trobaràs continguts realment interessants i útils.

@LogisticaProf

Revista Logística Professional.
Es tracta d’una publicació adreçada a directors i tècnics amb decisió de compra al departament de logística dels principals sectors.
Com pots veure, té molt clar quin és el seu nínxol. I els continguts que creen van dirigits a aquest públic i està desenvolupat amb una gran qualitat.
Per tot això aquest és un altre dels perfils que has de seguir a Twitter si t’apassiona el món de la logística.

@LogsticayTransp

Una revista desenvolupada a Colòmbia i especialitzada en logística que posa a disposició dels usuaris informació sobre proveïdors, consells, tendències, novetats, xifres, estudis i una infinitat de continguts d’interès.

Aquestes són només algunes de les publicacions en les que podràs trobar, a través dels seus tuits, tota l’actualitat del món logístic. És una bona manera de començar a crear una llista interessant i rica de consultar diàriament.

Per cert, no t’oblidis que també nosaltres estem a Twitter com @LogisticCluster. Ens veiem a la xarxa social de l’ocellet blau!