Tamdis lloga una nau logística a Barcelona

 Tamdis, companyia saragossana especialitzada en serveis logístics, transport i lliurament a domicili, reforça la seva presència a Catalunya mitjançant el lloguer d’una nova nau logística a Castellbisbal (Barcelona).
 La nau, situada a la primera corona logística de la Ciutat Comtal, compta amb una superfície de 5.000 metres quadrats que li permetran desenvolupar amb comoditat les seves activitats.  L’operació es va realitzar amb l’assessoria de la consultora inmologística Savills Aguirre Newman i és mostra que tot i la crisi sanitària, el mercat logístic a Catalunya es manté sòlid i prometedor.

La companyia Tamdis presta serveis logístics especialitzats per al moble.  El seu desenvolupament li ha permès des de fa més de 10 anys, expandir-se per tot Espanya fins a cobrir tot el país.  De fet Tamdis també compta amb una plataforma logística a Cerdanyola del Vallès (Barcelona).

Ubicació estratègica

 Savills Aguirre Newman afirma que la ubicació de la nau a Castellbisbal és realment estratègica, ja que és una zona posicionada com a referent logístic i industrial durant els últims anys.  A més és molt propera a Barcelona i als municipis que conformen l’àrea metropolitana.  Aquesta zona ha vingut avançant nous desenvolupaments inmologísticos de gran qualitat.
 De fet, afirma la consultora, la primera corona de Barcelona és altament demandada per membres i usuaris de el sector logístic, la qual cosa la manté com una zona d’alt potencial que segueix comptant amb nous espais amb metres logístics.
 Un altre fet important que destaca Savills és el moment crucial que s’està vivint amb el creixement vertiginós de l’e-commerce que ha evidenciat falta d’estoc de qualitat disponible a Catalunya, el qual només està al voltant d’un 3%.
 Enmig de la pandèmia s’ha identificat una gran oportunitat perquè continuï el desenvolupament de noves plataformes logístiques a la zona que satisfacin les necessitats i expectatives dels clients, per tal d’incrementar la disponibilitat de producte logístic.
 Un altre aspecte que destaca l’empresa de consultoria és que la primera corona de Barcelona tot i la pandèmia, segueix sent una zona molt demandada pel segment logístic i per això s’estan registrant contractes de lloguer de nous espais.

Euromoney atorga premi a la consultora inmologística

 Per la seva banda Savills Aguirre Newman va ser triada novament i per al 2020 com la millor consultora immobiliària d’Espanya en la versió 16 dels premis premis Euromoney Real Estate Awards.  El guardó va ser atorgat per més de 2.778 directius líders en els seus sectors que van opinar i van qualificar la gestió de les firmes participants.
 La signatura va obtenir aquest guardó internacional per novè any consecutiu en la categoria general, així com en deu sub categories que agrupen diferents serveis on la consultora va ser la més ben valorada.
 Savills també ha estat reconeguda en les edicions de Western Europe i del Regne Unit, com la millor consultora immobiliària en diferents categories, inclosa la inmologística, confirmant el seu lideratge en el sector de serveis immobiliaris en els principals mercats d’Europa.
 L’equip de la signatura diu que aquests guardons són un estímul per respondre a les expectatives i reptes exigits pel mercat i els clients.