Amazon anuncia apertura de estación logística en Barcelona

Amazon anuncia l’obertura de la estació logística a Barcelona

A la tardor d’aquest any Amazon obrirà dues noves estacions logístiques. Una d’elles serà al municipi de Rubí a Barcelona i una altra a Leganés a Madrid. La multinacional busca generar en aquestes ciutats espanyoles oportunitats laborals tant en llocs de treball fixos com per a conductors especialitzats en lliurament de paquets.

Amazon anuncia apertura de estación logística en Barcelona

Estació logística a Rubí a Barcelona

L’espai logístic comptarà amb 25.540 metres quadrats i estarà ubicat a l’àrea industrial de “Can Roses”, a Rubí. Per començar amb l’operació, el centre Amazon comptarà amb els serveis de nou companyies especialitzades en lliuraments per tal de garantir enviaments fiables i ràpids als seus clients.
Per al primer any d’activitat es crearan cent llocs de treball fixos i unes 300 places per a conductors contractats per nou empreses de lliurament independent. Aquests conductors recolliran paquets a l’Estació Logística a Rubí per lliurar-los a Barcelona i àrees properes com Castellbisbal, Rubí i Sant Steve.
Rubí és un municipi de gran trajectòria industrial i és considerat un dels teixits econòmics més potents de Catalunya. Realment és un orgull per a aquesta població que Amazon hagi vist en ella i la seva ubicació, un gran potencial per al sector logístic.
L’alcaldessa del municipi, Anna Martínez, actualment impulsa projectes en la seva jurisdicció relacionats amb parcs logístics. La idea és enfortir-los i fer-los més competitius i interessants per a gegants com Amazon.
Aquesta nova obertura és un altre impuls perquè Amazon continuï invertint i innovant en infraestructura logística per tal de per ampliar la capacitat de la seva cadena de subministrament i beneficiar els clients a través de lliuraments ràpides.

Estació logística a Leganés a Madrid

Aquest centre tindrà una extensió total de 24.767 metres quadrats i estarà situat al parc industrial sud de la M-50 a Leganés. Compta amb un pàrquing amb àmplia capacitat per a més de cent furgonetes de repartiment. També crearà noves oportunitats laborals i treballarà en conjunt amb empreses repartidores locals.

Amazon a la pandèmia i la seva inversió a Espanya

El director d’Amazon Logistics a Espanya Paolo Patrone, va assegurar que durant aquests temps de crisi és realment motiu d’exaltació el treball de qualitat dels socis de repartiment i treballadors per aconseguir portar-oportunament als clients els productes i articles que més necessitaven.
Així mateix l’anunci de l’obertura dels dos nous centres logístics tant a Barcelona com a Madrid és mostra del suport que ofereix la multinacional a l’economia local mitjançant la creació d’oportunitats laborals estables.
D’altra banda cal destacar que la xarxa logística d’Amazon al país va començar amb l’operació en 2012 de centre logístic de San Fernando de Henares (Madrid), un any després que Amazon.es es posés en marxa.
A més a mésl a les noves instal·lacions a la tardor, Amazon ja compta amb altres dos centres logístics urbans a Barcelona ia Madrid on s’ha implementat amb èxit el servei de Prime Now. Aquesta modalitat de repartiment permet fer lliuraments ultraràpides als clients amb plena satisfacció en temps realment rècord.