El creuer MSC arriba a Barcelona

Bags&Go dóna la benvinguda a MSC Grandiosa i a tots els seus passatgers donant l’oportunitat de visitar Barcelona sense maletes. MSC Grandiosa desperta al port de Barcelona al voltant de les 6.00 hores del matí amb més ganes que mai. La companyia líder de creuers, al mercat espanyol, reprèn les operacions al port de Barcelona sent el primer creuer amb itinerari internacional que opera des de l’aturada de l’activitat creuerista el 2020.

Durant set nits, el creuer recorrerà les ciutats més simbòliques de la Mediterrània en les quals els passatgers tornaran a sentir l’experiència de viatjar juntament amb les mesures segures de sanitat. Tant les persones vacunades com les no vacunades, podran gaudir de la gran varietat d’activitats que ofereix el creuer. Les vendes d’aquesta ruta amb sortides des de Barcelona estan obertes des del 7 de juny de 2021 i inclou la realització d’una prova d’antígens als passatgers que desembarquin a Barcelona. El director general de MSC Creuers Espanya destaca que està molt content de poder tenir a Barcelona un dels vaixells més nous de MSC creuers després de més d’un any sense operacions a casa nostra. 

Barcelona és un dels ports més importants per a la companyia a la Mediterrània i és per això que MSC Cruceros manté un compromís amb la ciutat, Barcelona, i tota la regió de Catalunya.