H. Essers compra operador català Coral Transports

Per tal d’ampliar la cobertura al sud d’Europa, la companyia belga HEssers va adquirir l’operador logístic català Coral Transports & Stocks.  Amb aquesta transacció, HEssers afegeix a les instal·lacions 55.000 metres quadrats de magatzems repartits entre Barcelona, ​​Madrid i Gran Canària.

Gert Bervoets, conseller delegat de HEssers, va destacar que dins del pla estratègic el 2025, la companyia va incloure l’expansió dels serveis de transport de mercaderies químiques a la recerca d’un cobriment millor cap al sud d’Europa.
 En aquest sentit, Espanya (particularment Barcelona i Madrid) són punts estratègics que es caracteritzen per tenir una molt bona representació de la indústria química.  Per tant, manifesta el conseller delegat, “la compra de l´empresa catalana incrementa els recursos i espais d´emmagatzematge de productes químics i perillosos a HEssers, així com una nova xarxa internacional”.
 La transacció va estar assessorada per Anquor Corporate Finance que no n’ha revelat la quantia.

 El llegat de Coral Transports a HEssers

 Un altre valor agregat que va oferir Coral Transports als seus nous propietaris va ser comptar amb la certificació Seveso i les solucions via marítima i aèria (en cooperació amb Iberteam).  Per la seva banda, HEssers afegirà a aquests serveis la seva xarxa ferroviària des d’Espanya cap a altres punts europeus.
 Coral Transports & Stocks és una empresa familiar fundada el 1995 amb més de dues dècades d’experiència en logística de mercaderies perilloses i productes químics.
 La companyia catalana creada per la família Comas, també disposa de delegacions a Madrid, Barcelona i les Canàries que van passar a fer part de HEssers.  Són magatzems de darrera generació.
 També disposa d´una flota fixa de 70 vehicles i factura anualment uns 30 milions d´euros provinents de serveis de transport per carretera tant nacionals com internacionals i solucions per aire i per mar.
 El grup neerlandès va deixar clar que l’equip directiu de Coral Transports & Stocks romandrà a HEssers, igual que els 164 empleats.  Simultàniament la família Comas continuarà recolzant el creixement de Coral Transports & Stocks, però ja com a part primordial de H.Essers.

 HEssers al mercat espanyol

 Amb la compraHEssers assegura la seva entrada al mercat espanyol de transport de químics i consolidar la seva feina al sud d’Europa al segment de productes químics.
 Emili Xandre, conseller delegat de Coral Transports, va reconèixer que les dues companyies a més de compartir valors corporatius tenen la “mateix passió per la feina ben feta i la recerca de l’excel·lència”.
 Afegeixen estar molt orgullosos de pertànyer ara a HEssers per continuar donant solucions de qualitat i valor agregat als clients i continuar la història de creixement al mercat.
 Per part seva, l’operador de serveis logístics H.Essers (empresa fundada el 1928), és expert en solucions logístiques i transport personalitzat per a sectors farmacèutic, químic, sanitari i de béns d’alta qualitat a Europa.  La seva seu principal és a Genk (Bèlgica).
 El 2019, H.Essers va facturar 746 milions d’euros i compta amb més de 6.600 empleats.