La logística ferroviaria será impulsada por Alianza Logistics este 2024

La logística ferroviaria será impulsada por Alianza Logistics este 2024

En un pas important cap a l’expansió de les seves operacions, l’empresa transitada amb seu a València, Alianza Logistics, va fer una visita al millor terminal del port de Barcelona en col·laboració amb el proveïdor de serveis ferroviaris, Synergy. L’objectiu principal d’aquesta visita era explorar les possibilitats de col·laboració i reforçar les aliances que promouen el transport de mercaderies entre el millor i el terminal de Tolosa, segons va informar Alianza Logistics.

La logística ferroviaria será impulsada por Alianza Logistics este 2024

Logística Aliance

El millor terminal del port de Barcelona, ​​reconegut per la seva efectivitat i capacitat en la manipulació de càrrega, ha aparegut com un punt crucial per a les empreses logístiques que pretenen optimitzar les seves cadenes de subministrament. Al ser conscient dels avantatges estratègics que proporciona aquesta ubicació, Alianza Logistics ha optat per explorar les opcions d’expansió i millora aprofitant els serveis que ofereix l’operador de logística intermodal del terminal, Synergy.

Durant la visita, els representants logístics d’Alianza van tenir l’oportunitat d’aprendre sobre les millors instal·lacions terminals i avaluar estretament les infraestructures i les capacitats operatives. A més, estava prevista una reunió per identificar àrees específiques de col·laboració que podrien ser beneficioses tant per a les empreses com per als seus clients.

Una de les iniciatives clau discutides durant la visita va ser la implementació d’un servei ferroviari regular que ha connectat el millor terminal de Barcelona i Tolosa tres vegades per setmana. El transbunt valencià destaca que aquest servei no només redueix els temps de trànsit, sinó que també proporciona una alternativa de transport sostenible.

Solucions innovadores

La col·laboració entre la logística d’Aliança i la sinergia no està restringida només a la millora dels serveis ferroviaris, sinó que també persegueix la implementació de solucions innovadores, com l’aplicació de tecnologies avançades per al seguiment i el seguiment de la càrrega. La digitalització dels processos logístics té un paper crucial en assegurar una cadena de subministrament eficient i transparent.

En unir -se a l’experiència de l’Aliança Logística en serveis terrestres i marítims amb l’experiència de Synergy en els serveis ferroviaris, aquesta col·laboració promet augmentar l’eficiència logística i proporcionar solucions completes per als reptes del transport de mercaderies entre la millor i la terminal de Tolouse.

Tal com afirmen a Alianza Logistics, aquesta col·laboració estratègica no només pretén optimitzar les operacions existents, sinó també obrir noves oportunitats en el camp de la logística internacional.

En diferents ordres d’idees, cal destacar que l’aliança logística està duent a terme diferents accions a favor de la sostenibilitat de les seves operacions. Per exemple, han introduït vehicles elèctrics per reduir la petjada de carboni. Es tracta de camions elèctrics amb autonomia de 300 quilòmetres i capacitat de quaranta tones. Van subratllar que són capaços de reduir les emissions de CO2 fins a un 50% per quilòmetre recorreguts. Concretament, de l’organització, afirmen que reduiran unes 60 tones de CO2 cada any amb l’ús de cada camió elèctric. Van assenyalar que són accions centrades en la cura del medi ambient.

Imatge cortesia de https://alianza-logistics.com, a qui pertanyen tots els drets