Telefónica Tech publica soluciones para optimizar red de logística después del Covid

Solucions de Telefónica Tech per optimitzar xarxa de logística després del Covid

La pandèmia ha afavorit que la tecnologia es converteixi en el millor aliat de les empreses de logística i transport contribuint a la seva transformació digital en els últims mesos. Així ho demostren les noves solucions de IOT, Big Data i Intel·ligència Artificial adaptades a les necessitats dels seus clients, creades per la unitat de IOT & Big Data de la multinacional espanyola Telefónica Tech.
Telefónica Tech publica soluciones para optimizar red de logística después del Covid
Amb aquestes solucions la companyia busca oferir acompanyament a les empreses / clients amb vista a incrementar la seva productivitat, reduir costos i garantir una major seguretat.
El portafoli Post Covid de Telefónica Tech també ofereix solucions orientades a l’administració pública. Tal és el cas de l’eina Mobility for Public Administrations creada per tal d’ajudar als diferents comandaments de l’administració a prendre millors decisions gràcies a l’anàlisi i mètode comparatiu de mobilitat abans del coronavirus, durant i després de la pandèmia.
Mobility està dirigida als diferents nivells de l’administració pública perquè puguin agilitzar la qualitat de les seves operacions i serveis, particularment en la planificació de rutes de transport i gestió dels nous fluxos de mobilitat, per tal de reduir el temps de desplaçament i l’impacte mediambiental.
L’eina dóna a conèixer les noves tendències en els desplaçaments dels ciutadans i subministra tota la informació sobre la mobilitat entre províncies o dins d’un mateix municipi.

Solució Workforce Optimise

És una de les solucions més madures amb més de 120 mil llicències ubicades al voltant de set països, evidenciant casos d’èxit en diversos sectors i empreses.
La solució permet optimitzar processos logístics, operacions, vendes i gestió d’equips. Millora la comunicació, la qualitat i seguretat en l’atenció dels clients i la digitalització de les rutines de fitxatge de vendes.
Workforce és tan potent que transforma el mòbil dels empleats en potents eines de productivitat. El servei inclou una plataforma web i una aplicació mòbil que entre altres coses, permeten el seguiment de rutes o la localització dels equips.
L’eina també permet als col·laboradors de la companyia que l’adquireix, optimitzar i organitzar les seves tasques diàries com ara administrar carteres de clients, gestionar comandes i ordres de treball, registrar la jornada laboral o administrar recorreguts i formularis.
Els clients donen suport a la efectivitat de la solució indicant que han aconseguit incrementar la seva productivitat en un 15%, estalviar un 25% en facturació d’hores i extres i la reducció d’un 15% de despeses en combustible.
Tant Workforce Optimise i Mobility for Public Administrations són tot just dues de les eines que ofereix Telefònica a el mercat per ajudar a entitats públiques i privades en època Post Covid. El valor afegit de la multinacional és convertir-se en partner integral de totes les eines que necessiten els seus clients per digitalitzar l’operació.
Indubtablement aquestes eines representen tota una palanca de creixement per al sector de la logística i el transport indispensable per a l’economia i la societat. Amb aquestes solucions les empreses de el sector podran prendre les millors decisions en la seva gestió diària.