Viatja amb intel·ligència, viatja amb Bags&Go

Se suposa que l’últim dia de vacances està fet per relaxar-se, però en el moment en què t’has d’afanyar a buscar una manera per arribar a l’aeroport a temps, fins a assegurar-te de què has empaquetat tot el teu equipatge, acabar les vacances és de tot menys relaxant. Per què aguantar l’estrès per viatjar quan tens a l’abast la manera més fàcil de reduir aquesta tensió? 

Un cop hagis decidit acomiadar-te de totes les frustracions que comporta anar fins a l’aeroport o estació de tren arrossegant les maletes i perdent tot el dia sense aprofitar les teves últimes hores, te n’adonaràs que l’enviament d’equipatges és cada vegada més popular i intel·ligent. Amb Bags&Go mai no ha estat tan senzill viatjar sense preocupacions i sobretot sense maletes. 

Imaginat per un moment un últim dia de vacances perfecte. Et despertes en el teu hotel o apartament i te n’adones que ha arribat el teu últim dia de vacances. T’ho prens amb molta calma perquè saps que Bags&Go et recollirà les teves maletes allà on siguis i que te les tornarà a l’hora i al lloc acordat que tu hagis decidit. A partir d’aquí, tens tot un dia al davant per gaudir de Barcelona. Gràcies a Bags&Go has pogut visitar la ciutat, dinar tranquil·lament en una terrassa i fer les últimes compres sense arrossegar cap maleta. Quan utilitzis Bags&Go, la teva escapada pot ser així de fàcil. No siguis l’únic que arrossegui l’equipatge. Viatja amb intel·ligència i gaudiràs més.

 

WEB: bagsandgo.com