Zetes desarrolla tecnología para inventariar mercancías hasta un 50_ más rápido

Zetes desenvolupa tecnologia per inventariar mercaderies fins a un 50% més ràpid

 El nou sistema tecnològic de Zetes va arribar per realitzar els inventaris en moviment.  Tot a través d’un carretó elevador de fins a 10 km / hora que utilitza la tecnologia de visió per recomptar l’inventari ràpidament.
 L’operador logístic ID Logistics líder europeu en logística per contracte, va integrar aquest sistema en la seva operació pels seus avantatges.  Afirma que Zetes s’adapta permanentment a la velocitat de la pròpia carretó reduint el temps per fer inventaris de magatzems en un 50%.

Zetes desarrolla tecnología para inventariar mercancías hasta un 50_ más rápido

 Full Pallet Inventory

 És el nom que rep la solució tecnològica.  Per al seu funcionament es requereix fer prèviament un mapatge de l’alçat dels prestatges per minimitzar els escombrats de lectura.  Tant les altures i tipus d’alçat de la prestatgeria dels magatzems es consoliden en ubicacions agrupades amb la finalitat de simplificar recorreguts.
 D’aquesta manera el sistema procedeix a identificar i llegir els codis datamatrix a través de la imatge i després descodificar l’etiqueta de pallet i d’ubicació.  Paral·lelament tradueix aquestes dades a l’propi llenguatge de el Sistema de Gestió de Magatzem (SGA).
 Segons ID la capacitat de poder realitzar inventaris en moviment amb menys escombrats per carrer d’emmagatzematge representa un estalvi de temps i recursos, a l’igual que la millora de la seva productivitat.
 Altres avantatges que exalta l’operador és l’ús de ImageID que aporta una millor fiabilitat i qualitat de les dades a l’una que el Full Pallet Inventory tradueix les dades a el llenguatge propi de l’SGA.  A el poder automatitzar aquest procés es redueix el marge d’error en les dades permetent una anàlisi ràpida i exhaustiva.
 A l’estar molt ben integrat amb el Sistema de Gestió de Magatzem, és exportable a qualsevol plataforma de la companyia tot i l’existència de variacions entre els propis sistemes de gestió.
 Gràcies a el sistema és possible aconseguir una taxa de lectura de les ubicacions de el 99,8% i la visualització de les dades de dues maneres: mitjançant un planograma o mitjançant fitxers exportables integrats a l’SGA.  Després de la integració de manera automàtica es determinen les discrepàncies entre les dades de l’SGA i la lectura de l’Full Pallet Inventory.

 Altres característiques de la tecnologia de visió de Zetes

 ● El sistema pot adaptar-se permanentment a la velocitat de la pròpia carretó.
 ● Captura imatges en moviment i en temps real.
 ● Minimitza els escanejos per passadís de l’magatzem.
 ● El sistema és tan innovador que permet als operadors logístics i retailers estalviar temps i recursos en el desenvolupament de l’procés d’inventari i a obtenir una major visibilitat.
 El Full Pallet Inventory és un projecte d’innovació desenvolupat en el marc de el pla “Innovation Booster 2020” de ID Logistics, va implementar el sistema des de l’equip d’innovació de la companyia llançant excel·lents resultats.

 sobre ID

 El grup va aconseguir una facturació de 1.534 milions d’euros en 2019. Compta amb més de 320 instal·lacions en 18 països que sumen uns 5,8 milions de m² logístics en magatzems a Àfrica, Europa, Amèrica i Àsia.  La seva plantilla és de 21.000 empleats.