ventajas de contar con proveedor logístico

Avantatges que tindrà la teva empresa en comptar amb un proveïdor logístic

El mercat logístic posa a disposició de les empreses un ampli ventall d’opcions d’empreses de talla petita fins transaccionals, que ofereixen serveis de transport terrestre amb l’objectiu de satisfer les necessitats logístiques de les companyies.

No obstant això, hi ha riscos a l’hora d’externalitzar el servei logístic de la nostra empresa. Potser entre els més habituals es troba la impuntualitat, flux inadequat d’informació en les operacions o una deficient atenció al client. Per evitar o almenys minimitzar aquests riscos, és fonamental analitzar prèviament al nostre proveïdor i requerir-certes garanties abans d’arribar a un acord.

Però, quan la col·laboració es realitza amb un bon proveïdor logístic, també hi ha molts beneficis en l’externalització logística. I aquests avantatges són les que volem destacar en aquest post:

Avantatges de comptar amb un proveïdor logístic

Major qualitat d’atenció al client

Quan l’empresa no disposa d’un servei logístic, o no és el seu core, aliar-se amb un bon proveïdor, sens dubte, li permetrà oferir una millor atenció al client. El proveïdor ja compta amb els mitjans i l’experiència per solucionar aquest servei amb eficàcia, professionalitat i eficiència.

Garantir la seguretat i integritat de la mercaderia i la documentació

I això és un aspecte fonamental per al correcte funcionament de la companyia. Millor, sens dubte, que estigui en mans de professionals experts que permetin generar un procés logístic sense contratemps.

Millora contínua per a una major eficiència

Un proveidor logístic mesura constantment els Seves Accions per perfeccionar a els Seus procesos logístics, Millorar la calidad dels Seus serveis, executar-les amb 1 major Eficiència i reduint a els costos.

Responsabilitat Social

En contractar els serveis d’un bon proveïdor logístic, es fa una aposta clara per la responsabilitat social, ja que el seu personal i processos estan encaminats a millorar les relacions amb la seguretat, la salut ocupacional i el medi ambient.