logística ecommerce

Logística de ecommerce: consells clau per a l’èxit

La logística de l’ecommerce s’ha convertit en un dels grans pilars de qualsevol comerç electrònic. El motiu està més que clar, de res li servirà a una marca Treballar sumi imatge, sumi identitat, sumi posicionament, sobre estratègies de màrqueting … si despres falla a l’hora d’enviar o lliurar els productes.

En mans del Servei logístic està gran part del portal satisfaccions del client. D’aquí la importància de la logística de l’ecommerce. I és que a través d’ella, si està ben estructurada i planificada, Podem aconseguir la fidelització de clients.

Però, què abasta realment la logística d’ecommerce?

Parlem del procés que abasta tots els processos de coordinació empelados per moure els recursos d’un lloc d’emmagatzematge a un altre lloc que, sol ser habitual que sigui elegit pel consumidor online.
La clau està en que el producte arribi ràpid i en bones condicions. Només així serem capaços de satisfer els desitjos d’un consumidor cada vegada més exigent.

El que els comparadors en línia valoren

Com dèiem, el mercat està canviant, i els consumidors estan cada vegada més acostumats a una logística de ecommerce ràpida i eficaç, de manera que fallar en aquest aspecte pot ser crític. Vegem què és el que més valoren els compradors:

  1. Disponibilitat dels productes que desitgen. La veritat és que si no hi ha estoc d’aquests productes, no es converteix la venda.
  2. Compliment dels terminis de lliurament promesos. Busquen efectivitat i que es compleixin els terminis acordats.
  3. Rapidesa. Però a més també volen immediatesa.
  4. Però hem d’anar una mica més enllà, ja que avui en dia els clients més esperen personalització, com la possibilitat de triar els llocs de lliurament, fins i tot els horaris, etc.
  5. Seguretat en el tractament de les seves dades. Aquest és un aspecte clau, necessari i un dels que més i millor valoren els usuaris.
  6. Una correcta i eficaç atenció al client. Abans dubtes o incidències, els consumidors valoren molt la capacitat de l’operador logístic d’oferir solucions i respostes ràpides.

Per tant, perquè la teva servei sigui d’un valor afegit i ben valorat i que funcioni de forma eficient i eficaç, es torna necessari comptar amb una planificació que contempli la previsió, planificació i anticipació.