GEFCO permet als seus clients gestionar enviaments multimodals a través d’Internet

Un nou i potent portal web va llançar la companyia GEFCO, líder mundial en solucions multimodals per a la cadena de subministrament i logística de l’automòbil, per tal de gestionar els enviaments marítims, aeris, ferroviaris o terrestres dels seus clients.

La nova eina digital segura i personalitzada, GEFCO visibility, permet integrar tots els processos implicats en la cadena de el transport, des de la reserva fins a la facturació d’enviaments.  La companyia Wisetech Global, desenvolupador global de solucions de programari en el Núvol per al sector logístic, és la responsable de el disseny de el portal web de GEFCO.

 Els abast de el portal GEFCO visibility

 La solució té com a objectiu facilitar-los als clients la gestió dels seus enviaments, agilitzar els processos i permetre el seu seguiment durant tot el recorregut.  També els ajuda en la gestió de les trameses multimodals amb només ingressar a l’portal i donar alguns clics per supervisar el seu estat a través de punts estàndard de control o utilitzant un sistema de seguiment personalitzat adaptat als requeriments de l’usuari.
 El portal compta amb diversos mòduls dins dels quals hi ha el financer que permet l’accés a la informació financera més recent i el de presentació d’informes detallats sobre l’activitat de forwarding.
 Un altre mòdul és el de gestió d’excepcions amb el qual els clients poden crear alertes i notificacions automàtiques relacionades amb qualsevol desviació de el procés d’enviament estàndard o quan es completin cadascuna de les etapes de l’procés.
 GEFCO visibility també està connectat a TRACY, una eina de GEFCO activada per veu per al seguiment d’enviaments que permet als usuaris obtenir la informació més rellevant de les seves mercaderies mitjançant ordres de veu que funcionen gràcies a la tecnologia Smart Speaker.
 El director Global d’IT & Innovació en GEFCO Freight Forwarding, Hans Stokman, va declarar que l’actualment la gestió de l’transport logístic és exigent i complexa de manera que la companyia busca permanentment estratègies per ajudar els clients en l’optimització de processos.
 Per això GEFCO visibility s’ha convertit en una finestreta única per a la gestió de totes les operacions dels clients, mitjançant una interfície fàcil d’utilitzar que ofereix totes les funcionalitats requerides per efectuar enviaments multimodals.
 El portal web ja està sent utilitzat de manera reeixida per part de diversos clients de GEFCO, inclòs el seu soci ESKA, reconegut fabricant de llibres, jocs i recursos d’embalatge.  Sobre això, el Global Transport Manager de ESKA Roelof Cuperi, indica que com a fabricants mundials, per a la companyia és vital un seguiment eficaç i eficient dels enviaments que s’efectuen a través de la cadena de subministrament.  Per això GEFCO visibility s’ha convertit per ESKA en una eina fonamental per al desenvolupament de l’procés de gestió de transport de mercaderia.
 ESKA va ser un dels primer clients en utilitzar TRACY, amb la qual cosa ha aconseguit un bon nivell de servei que li permet gestionar els seus propis enviaments i estar informat permanentment i cada dia de l’estat dels mateixos.  GEFCO visibility està disponible en 78 idiomes i en 47 països.