Naviera MSC ofrece plataforma con cotización online automática

La naviliera MSC ofereix plataforma amb cotització en línia automàtica

Una nova eina instantània en línia que permet generar de manera automàtica cotitzacions sobre tarifes de transport, és una solució de La naviliera Mediterranean Shipping Company, MSC. La nova funció com a part de l’actualització de la plataforma digital de la companyia, busca reduir el marge d’error humà i millorar l’eficiència del procés.

Naviera MSC ofrece plataforma con cotización online automática

La nova funció pot utilitzar-se si es volen fer rutes comercials entre Àsia i Europa, així com entre Amèrica de Nord i Europa. Durant aquest any es sumaran altres rutes.

La nova eina de cotització instantània en línia

Amb la funció Instant Quote (Cotització Instantània) els clients podran conèixer de forma fàcil i ràpida les tarifes de transport per a reserva en temps real d’enviament de contenidors.
La naviliera assegura que el client pot obtenir una cotització en línia en menys d’un minut, gràcies a la qual cosa ara la majoria de les reserves es realitzen fora de línia. Aquestes reserves poden completar-se instantàniament després de generar la cotització.
Per facilitar els tràmits la cotització també es pot guardar o enviar-la a diferents contactes si el client vol fer la reserva final posteriorment.
Instant Quote és ideal per fer reserves de contenidors secs de mida estàndard (20 i 40 peus) i high cube (40 i 45 peus). Un cop s’escull el punt d’origen i de destinació de l’enviament, el client pot consultar les diferents alternatives de tarifa ofertes. MSC afegeix que la cotització també inclou informació sobre alguns detalls com el temps de trànsit estimat, la finestra d’enviament, ruta i càrrecs inclosos.
MSC garanteix la seguretat en el maneig de les dades i informació a través del seu portal en línia. Allà el client podrà gestionar les seves cotitzacions les 24/7 a través de la plataforma myMSC i accedir des de qualsevol dispositiu mòbil, tablets i ordinadors.
MSC va anunciar que per als llocs on hi hagi disponibilitat de serveis intermodals, els clients poden verificar les tarifes de punt a punt des del lloc d’origen fins a la destinació.

MSC en la digitalització

La naviliera reconeix la importància de la digitalització aplicada en tots els processos de la indústria del transport marítim. Per això inverteix permanentment en el desenvolupament de noves tecnologies que millorin el servei de classe mundial que ofereixen als seus clients.
La Instant Quote de MSC complementa les eines que ja existien per a la realització de comerç electrònic. Gràcies a aquesta solució ja és possible que els clients realitzin i administrin les seves reserves, verifiquin els horaris dels vaixells, facin seguiment als seus enviaments, accedeixin a documents i rebin notificacions. Tot en un sol lloc.
L’accés ràpid a les tarifes de MSC per a solucions integrals i enviaments marítims, permet que els clients administrin totes les seves cotitzacions des del panell de control myMSC i poden immediatament fer la reserva amb seguretat i tranquil·litat.
Totes les eines online dissenyades estratègicament per la naviliera, busquen facilitar la vida i els processos dels seus clients i companyies. El suport en línia cada dia es perfecciona a la recerca d’estalviar als usuaris temps i diners.